انواع سنسور های TPMS
1 | 1396/11/10
در مقالات قبل شما را با این سیستم و نحوه ی کارکرد آن آشنا کردیم. امروز میخواهیم درمورد انواع این سیستم صحبت کنیم. هر وسیله ی نقلیه تولید شده از سال 2008 به بعد مجهز به سیستم نظارت بر فشار باد لاستیک شده اند. این سیستم دارای حسگرهایی بوده که در صورت لزوم به راننده هشدار کم بادی یا پربادی لاستیک را میدهد. این سیستم بنا به نوع خودرو و شرکت تولید کننده ی آن میتواند متفاوت باشد. هشدار ها در برخی از ماشین ها به شکل علامت در برخی فقط به شکل پیام و در برخی به هر دو شکل نشان داده میشود.
حالا بپردازیم به انواع سنسور :
1.مستقیم DIRECT TPMS
این سنسور یک نوار فلزی است که در داخل لاستیک تعبیه میشود.این سنسورها با باتری شارژ میشوند. وظیفه ی اصلی آن انتقال سیگنالها به واحد الکترونیکی خودرو یعنی"ECU"میباشد. این اتصال به ای سی یو است که سبب تشخیص کم بادی یا پربادی لاستیک میشود. حالا نتیجه به چه شکل نمایان میشود؟! در پنل خودرو شما یه علامت به این شکل
وجود دارد. هر گاه این چراغ هشدارروشن شود یعنی اینکه باید به سراغ لاستیک ها بروید.عمر مفید "TPMS"ها شش الی ده سال است. پس از این دوره باید سنسور قدیمی جایش را به سنسوری جدیدتر بدهد.
2.غیر مستقیم INDIRECT TPMS
این سنسور ها از سیستم ترمز "ABS و ESC" برای اندازه گیری کم بادی لاستیک استفاده میکند. لاستیک ها مدام در حال چرخش هستند. این سیستم به کمک سرعت چرخش لاستیک و نیروهایی که از بیرون به لاستیک وارد میشوند به تشخیص می پردازد. میتوان گفت که سنسور های مستقیم خیلی دقیق تر عمل میکنند.
در هنگام ثبت نظر به موارد ذیل دقت فرمایید
از زبان فارسی برای کامنت گذاری استفاده نمایید.
استفاده از کاراکتر های خاص و اموجی در ثبت نظر قابل قبول نمی باشد.
از ارسال لینکهای سایتهای دیگر و ارایهی اطلاعات شخصی خودتان مثل شماره تماس، ایمیل و آیدی شبکههای اجتماعی پرهیز کنید.