دلایل کاهش طول عمر لاستیک




دلایل کاهش طول عمر لاستیک

با گذشت زمان، لاستیک های خودرو فرسوده شده و نیاز به تعویض دارند. برخی از عادات رانندگی باعث تسریع سایش تایر، کاهش طول عمر لاستیک و نیاز زود هنگام به تعویض تایرها می شوند. برای افزایش طول عمر لاستیک‌ها، بهبود مهارت‌های رانندگی و به حداکثر رساندن ایمنی در جاده حائز اهمیت می باشد. در اینجا چند عادت بد رانندگی را به شما یاد آور می شویم که می توانید با اجتناب از آن ها به افزایش طول عمر لاستیک ها کمک کنید.

۱. رانندگی با سرعت بالا

رانندگی با سرعت بالا، بالاتر از حداکثر سرعت لاستیک باعث گرم شدن لاستیک ها و در نتیجه سایش زودرس آن ها می شود. سرعت بیش از حد همچنین به سیستم تعلیق، گیربکس، ترمزها و موتور خودرو نیز آسیب می رساند.

۲. فشار نامناسب تایر

لاستیک های کم و یا بیش از حد باد شده، باعث تماس نامناسب جاده با وسیله نقلیه می شوند. به عنوان مثال، با یک تایر کم باد شده، سطح بزرگی از تایر با جاده تماس پیدا می کند. در نتیجه، اصطکاک بین جاده و لاستیک افزایش می‌یابد و منجر به گرم شدن بیش از حد لاستیک‌ها و فرسودگی زودرس آن می‌شود.

شما باید به طور منظم فشار باد لاستیک خود را چک کنید. همچنین، اطمینان حاصل کنید که تایرها به فشار توصیه شده مجهز هستند. اگر از فشار مناسب لاستیک مطمئن نیستید، یک مرکز و فروشگاه خدمات لاستیک معتبر می تواند به شما در این زمینه کمک شایانی بکند.

۳. پیچ های تند و ترمز شدید

در حالی که رانندگی در جاده ها یپیچ در پیچ می تواند سرگرم کننده و هیجان انگیز باشد، اما باید توجه داشته باشید که ترمز های شدید در پیچ های تند می تواند به مرور زمان لاستیک های شما را فرسوده کند. سریع ترمزگرفتن سر پیچ ها به لبه های تایرهای جلویی آسیب قابل توجهی می زند.

۴. عدم جا به جایی لاستیک ها و تراز چرخ ها

همانطور که از نام آن پیداست، چرخش و جا به جایی لاستیک موقعیت لاستیک ها را عوض می کند تا به طور یکنواخت و منظم ساییده شوند. از آنجایی که تایرهای جلو کنترل فرمان و جهت را حفظ می کنند، استرس و سایش بیشتری را تجربه می کنند. چرخش لاستیک ها اجازه می دهد که به طور یکنواخت عمل سایش بر روی هر کدام از تایرها انجام شود.

برای حفظ قابلیت رانندگی مطلوب، دستیابی به راندمان سوخت و بهبود فرمان، باید تراز چرخ در طول جا به جایی لاستیک ها بررسی شود. چرخ‌های نامناسب می‌توانند باعث سایش زودرس لاستیک‌ها و نیاز به خرید لاستیک‌ نو شوند. تراز کردن چرخ‌ها به دوام بیشتر لاستیک‌ها و عملکرد بهینه آن ها کمک می‌کند.

۵. حمل بارهای سنگین

همه لاستیک ها دارای حداکثر وزن هستند. تحمل وزن بیش از اندازه لاستیک ها را با افزایش فشار داخل و خارج ضعیف می کند. اگر بارهای سنگین را مرتب حمل می کنید، بهتر است تایرهای درجه یک با کیفیت مناسب برای مقابله با وزن اضافی در نظر بگیرید.

۶. رانندگی در سطوح ناهموار

بسیاری از رانندگان دوست دارند مهارت رانندگی خود را در خارج از جاده و شهر به کار بگیرند. با این حال، رانندگی با حداکثر سرعت در سطوح ناهموار مانند جاده های خاکی، کوه و جاده های گلی برای لاستیک های شما مضر است و عمر آنها را کاهش می دهد. بنابراین باید در چنین سطوحی به آرامی و با احتیاط رانندگی کنید و در صورت امکان از لاستیک آفرود و مناسب این جاده ها استفاده کنید.

۸. نادیده گرفتن قطعات مهم خودرو

یک راه خوب برای کاهش فرسودگی لاستیک‌ها این است که مطمئن شوید تمام اجزای بین فرمان و چرخ‌ها، از باتری گرفته تا فیلترها، دستگاه خنک‌کننده و ترمزها به خوبی کار می کنند. به این ترتیب، این قطعات برای به حداقل رساندن ضربه به تایرها به طور موثر عمل می کنند.

در حالی که نمی‌توانید از فرسودگی لاستیک‌ها جلوگیری کنید، می‌توانید از عادت‌های رانندگی که آن را تشدید می‌کنند، اجتناب کنید. بهترین عادات رانندگی برای لاستیک ها و در نتیجه برای ایمنی شما بسیار مفید و مهم  است.

عمر لاستیک ایرانی و خارجی

خرید لاستیک جدید جزو اقداماتی است که هر راننده بعد از بررسی تایرها متوجه تغییرات ظاهری مانند پارگی، از بین رفتن آج لاستیک ها، و یا پایین آمدن عملکرد خودرو و افزایش مصرف سوخت شدید ، باید لاستیک های خود را تعویض و برای خرید لاستیک نو اقدام کند. با مراجعه به وب سایت هایپرتایر می توانید با بررسی انواع تایرها در برندهای مختلف و مقایسه آنها با یک دیگر ، تایر مورد نظر خود را خریداری کنید و با کمک کارشناسان مجموعه از طول عمر تایرهای قبلی خود و اطلاعات درباره عمر لاستیک های ایرانی و خارجی با دقت و بررسی بهتر اقدام به خرید نمایید.


در هنگام ثبت نظر به موارد ذیل دقت فرمایید

از زبان فارسی برای کامنت گذاری استفاده نمایید.

استفاده از کاراکتر های خاص و اموجی در ثبت نظر قابل قبول نمی باشد.

از ارسال لینک‌های سایت‌های دیگر و ارایه‌ی اطلاعات شخصی خودتان مثل شماره تماس، ایمیل و آی‌دی شبکه‌های اجتماعی پرهیز کنید.

مقایسه ۰